martes, 30 de marzo de 2010

LIBRO A COCIÑA DE LARPEIROS

O LIBRO A COCIÑA DE LARPEIROS A FECHA DE HOXE XA ESTA NA 8ª EDICION E PENSO EN UN MOI CORTO PLAZO SE EDITARA A 9ª POLO RIMO QUE ESTAN A ACADAR AS VENTAS, EU DENDE ESTE BLOGG QUERO A AGREDECER A TODOS OS SEGUIDORES DO PROGRAMA NA TELEVISION QUE AFORTUNADAMENTE SODES MOITOS, ADEMAIS DE ENVIARVOS UN CORDIAL SALUDO ASI COMO, OS LECTORES DO MEU LIBRO, COMO SABEDES AHORA MISMO XA ESTA NAS LIBRERIAS A VERSION EN CASTELAN QUE ESTA EDITADO POR EVEREST E SE TITULA " LA COCINA DE BENIGNO CAMPOS " ¿ QUE VAMOS A COMER HOY ? QUE ESTA PROLOGADO POR XABIER P. DOCAMPO E O EPILOGADO COMO O ANTERIOR POLO MEU QUERIDO AMIGO E COMPAÑEIRO DO PROGRAMA TOMAS ALONSO.

1 comentario:

  1. Son un seguidor deste bo programa dende o principio.Procuro cociñar as receitas que Don Benigno e Loliña fan en cada programa.A verdade debe ser moi difícil elexir entre tanto producto galego de calidade para elexir as receitas de cada temporada.
    Pero voto en falta un producto ben galego e que D.Benigno como home de mar coñecerá ben:as algas.Podedes aproveitar que en Galicia temos as empresas Portomuiños,Algamar,... e mandar a Tomás a facer unha reportaxe.
    Eu coñecinas a traverso do blog http://dieteticahoy.blogspot.com que fan as alumnas de nocturno de Dietética do instituto de Chapela e estou experimentando receitas;pero que mellor que aprender dun profesional.
    Unha aperta e noraboa polo programa.

    ResponderEliminar