O LIBRO A
COCIÑA DE
LARPEIROS A FECHA DE
HOXE XA ESTA NA 8ª
EDICION E
PENSO EN UN
MOI CORTO PLAZO SE EDITARA A 9ª POLO RIMO QUE
ESTAN A
ACADAR AS VENTAS,
EU DENDE ESTE
BLOGG QUERO A
AGREDECER A TODOS OS SEGUIDORES DO PROGRAMA NA
TELEVISION QUE
AFORTUNADAMENTE SODES MOITOS,
ADEMAIS DE
ENVIARVOS UN CORDIAL SALUDO
ASI COMO, OS LECTORES DO
MEU LIBRO, COMO
SABEDES AHORA MISMO
XA ESTA NAS
LIBRERIAS A
VERSION EN
CASTELAN QUE ESTA EDITADO POR
EVEREST E SE TITULA " LA COCINA DE BENIGNO CAMPOS " ¿ QUE VAMOS A COMER HOY ? QUE ESTA PROLOGADO POR
XABIER P.
DOCAMPO E O EPILOGADO COMO O ANTERIOR POLO
MEU QUERIDO AMIGO E
COMPAÑEIRO DO PROGRAMA TOMAS ALONSO.
Son un seguidor deste bo programa dende o principio.Procuro cociñar as receitas que Don Benigno e Loliña fan en cada programa.A verdade debe ser moi difícil elexir entre tanto producto galego de calidade para elexir as receitas de cada temporada.
ResponderEliminarPero voto en falta un producto ben galego e que D.Benigno como home de mar coñecerá ben:as algas.Podedes aproveitar que en Galicia temos as empresas Portomuiños,Algamar,... e mandar a Tomás a facer unha reportaxe.
Eu coñecinas a traverso do blog http://dieteticahoy.blogspot.com que fan as alumnas de nocturno de Dietética do instituto de Chapela e estou experimentando receitas;pero que mellor que aprender dun profesional.
Unha aperta e noraboa polo programa.